»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Se videoen til Justin Timberlakes ‘Can’t Stop the Feeling’ – hans første nye sang siden 2013

Justin Timberlake lægger stemme til en af de ikoniske legetøjstrolde i den kommende animationsfilm ‘Trolls’, og selvfølgelig har sangeren også bidraget til soundtracket. Det sker med det nye nummer ‘Can’t Stop the Feeling’, der netop et blevet sluppet løs med en musikvideo, hvor filmens andre hovedpersoner (Anna Kendrick, James Corden, Gwen Stefani) danser løs til sangen, der med filmens børnedemografi in mente er en let, svævende popsang uden de store dikkedarer.

‘Can’t Stop the Feeling’ er Justin Timberlakes første nye sang, siden han i slutningen af 2013 udgav anden del af ‘The 20/20 Experience’.

‘Trolls’ har premiere i november.

Læs anmeldelse: Justin Timberlake ‘The 20/20 Experience 2 of 2’