Angel Olsen kommer til DR Koncerthuset med nyt album – hør singlen ‘Intern’

Angel Olsen kommer til DR Koncerthuset med nyt album – hør singlen ‘Intern’

Sidste uge teasede Angel Olsen med ‘Intern’, som nu må betragtes som en reel single. Det giver i hvert fald mening, nu hvor hendes nye album ‘My Woman’ netop er blevet annonceret til at udkomme den 2. september.

Samtidig annoncerer hun sin første koncert på dansk jord siden 2014, hvor hun gæstede Vega til to udsolgte shows. Den forførende canadiske sangfugl med det bjergtagende blik har det dog med at stige i graderne (og med god grund), for den 20. oktober sørger hun for akustikken i DR Koncertsalens Studie 2.

Denne gang har hun et nyt album med i bagagen, der på den første single antyder en ny, men ikke mindre dragende sti for Olsen, der sidst udgav det forrygende album ‘Burn Your Fire For No Witness’ i 2014.

Om albummet siger Olsen i en pressemeddelelse: »Albummet er ikke nødvendigvis noget feministisk manifest, men det beskæftiger sig nogle gange med tematikker omkring det komplicerede rod, som det er at være en kvinde«.

På ‘Intern’ opliver Angel Olsen Nancy Sinatras ‘Bang Bang’-nostalgi i et univers, hvor ‘Twin Peaks’-klingende synthesizere huserer med dertilhørende molfyldt, øde melankoli. Men det humoristiske er ikke helt begravet i videoen, der slutter drilsk med et signalløst tv og har Olsen iklædt en plastik paryk i glimtende sølv. Gudskelov.

Angel Olsen + support
Studie 2, DR Koncerthuset
20. oktober
Billetpris: 210 kr.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens ni bedste sange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af