Distortion bekræfter: Der kommer også to gadefester i 2017

Distortion bekræfter: Der kommer også to gadefester i 2017
Distortion på Nørrebro i sidste uge.
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue.

»Hvis Distortion er fucked – er du fucked«, lød det, da festivalen i april meldte ud, at de måtte stryge en eller to gadefester i 2017, hvis de ikke tjente en million kroner på salget af gadearmbånd (altså minimum 10.000 stk).

Men hverken Distortion eller du er fucked i denne omgang (…selv om dit dunkende hoved og ømme dansefødder måske stadig føles semi-fucked efter det heftige festslag). Festivalen har nemlig nået sit mål og kan derfor bekræfte, at gadefesterne på både Nørrebro og Vesterbro er sikrede for 2017.

Den samlede optælling af gadearmbåndskøb ligger indtil videre på 11.171 styks, og der mangler endnu salgstal fra flere salgssteder. Ønsker du stadig at lægge et hjælpende håndled til festivalen, kan gadearmbåndet fortsat købes indtil på fredag klokken 12.00. Jo bedre salg, desto flere toiletter og bedre fordele til næste år, lyder det fra Distortion.

Thomas Fleurquin, stifter og direktør for Distortion, udtaler:

»Det er fantastisk, at folk har forstået, at gadefesterne skal støttes hvert år for at kunne fortsætte. Jeg er meget taknemmelig overfor hver eneste, som har kørt god stil. Det er takket være alle dem, at gadefesterne under Distortion 2017 bliver deres fest«.

»Gadearmbåndet vil fortsætte som fordelsarmbånd fremover og bliver ved med at give luxus-toiletter, fri øl og andre fordele fremover«.

Læs også: Distortion-diskussion: »Er gadefesten den frække lillebror, som nu har ramt en ustyrlig pubertet?«

Læs også: Distortion: Se kæmpe billedserie fra Nørrebro

Læs også: Distortion: Se masser af billeder fra gadefesten på Vesterbro