Distortion: Her er syv ting, du skal opleve torsdag

Vi guider til fede events og koncerter på Vesterbro: Med Kill J, Klashy-tank og Klassisk Distortion.

1. Kill J, Kill J

Ja, det er ikke fordi, overskriften skal lyde som en opfordring, men blot fordi Kill J spiller to gange på Vesterbro. Fangede man hende ikke på Nørrebro er der rig mulighed på gadefestens andendag, hvor Julie Aagard spreder sin særegne vokal og kantede electropop til Coma Clubs AMOC-show og til uKirke-gadefesten på Litauens plads.

AMOC lægger op til en vis form for vildskab, hvor den eneste dresscode er mental og fordrer festånd. Sofaerne og lounge-stemningen på Litauens Plads imødekommer til gengæld de potentielt ståtrætte stænger, selv om dans bestemt heller ikke er forbudt.

Kill J live
AMOC: Læs mere på Facebook
uKirke: Læs mere på Facebook 

Annonce
Soundvenue 1 / 7 Soundvenue