NorthSide afslører datoer for næste år – rykker festivalen en uge frem

NorthSide afslører datoer for næste år – rykker festivalen en uge frem
Publikum på årets NorthSide. (Foto: Benjamin Nørgaard/Soundvenue)

NorthSide er netop klinget af efter endnu en succesfuld weekend i Ådalen, hvor både Iggy Pop, Jamie xx og Beck var på programmet sammen med danske himmelstormere som Lukas Graham og Ukendt Kunstner.

Vi tæller allerede nu ned til næste år, men det bliver dog med en uges mindre ventetid denne gang, da festivalen rykker rundt på datoerne for næste års afvikling.

Dette år lå NorthSide i den tredje weekend i juni, men i 2017 vender festivalen tilbage til den anden weekend i juni, hvor den altså også tidligere har ligget.

De præcis datoer er 9.-11. juni, hvilket sandsynligvis betyder, at aarhusianerne kommer i karambolage med Heartland Festival, som i år okkuperede netop denne weekend.

De fynske feinschmeckere har dog endnu ikke offentliggjort specifikke datoer for 2017, og der er altså ingen grund til at mane til imaginære konflikter. Imidlertid kan man i tilfældet af en dobbeltbooking glæde sig over at få en tiltrængt friweekend, hvis man også har planer om at indtage Roskilde Festival til næste år, som formodentligt starter lørdag den 24. juni, hvis de fortsætter planlægningsstilen fra i år.

Læs også: Status: Syv højdepunkter på NorthSide – og to nedture

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af