Roskilde Festival: 10 bud på årets ultimative lejrsang – plus tre gamle jokere

Soundtracket til Roskilde Festivals campingliv er noget helt særligt. En blanding af gamle slagere, kuriøse lejrfund og de nyeste hits. Det skal helst smage lidt af kitsch, pop eller EDM – i år med en masse tropiske undertoner.

De gakkede fund har vi holdt os fra (det må være op til jer selv), men her er vores ti bud på årets ultimative camping-hymne – alle de festlige tracks er udgivet indenfor det seneste år. Og nej, vi har ikke ‘Nede Mette’ med på listen, det kunne vi simpelthen ikke få os selv til… Selv om den nok skal blive spillet en gang eller to.

Som en lille bonus har vi dog til slut gravet tre ældre og Roskilde-aktuelle kæmpehits frem, som kunne være en joker til titlen.

1. Justin Timberlake ’Can’t Stop the Feeling’

Et gennemført popnummer, der bobler af solskin, bekymringsløse sommernætter og insisterende danseglæde – med en lige så gennemført glædesspreder af en video, hvor en perlerække af lallelykkelige mennesker danser hæmningsløst igennem. Et vaskeægte feel good-hit, der er lige til at clap along til (hvis du f.eks. føler, happiness is the truth), skruet sammen efter den publikumvenligste af alle popformler, så den passer direkte til soundtracket til en børnefilm. Lyder det bekendt?

Hvor nummeret for to år siden hed ‘Happy’ og var leveret af Pharrell til animationsfilmen ‘Despicable Me 2’, hedder den i år ‘Can’t Stop the Feeling’ og er leveret af Justin Timberlake til animationsfilmen ‘Trolls’. Og igen i år må vi overgive os til en elite-popdreng af svigermors drømmeverden – for pokker, hvor er det en fremragende, skarpskåret, smittende humørbombe af et hit. Tilmed med en inkorporeret puste-pause af et c-stykke, så din festivalform (eller mangel på samme) kan holde til at danse helt igennem.

Listen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 13 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold