Status: Syv højdepunkter på NorthSide – og to nedture

Vi runder årets festival af med at udpege vores højdepunkter – og et par ting, der kan arbejdes med fremadrettet.

Flume. Foto: Michael Nørgaard/Soundvenue.

Højdepunkt #1: Øget elektronisk fokus skruede op for festen

»Tidligere har vi måske haft lidt for mange hvide fyre med akustisk guitar«, sagde NorthSides talsmand og medbooker, John Fogde, da vi tilbage i februar interviewede ham efter festivalen havde udlagt årets fulde program.

Og ja, det kan der ret beset være noget om, så det var fedt at se NorthSide skrue op for knapperne med et skarpt elektronisk fokus, som fyldte en del mere end tidligere set.

Jamie xx, The Chemical Brothers, Caribou og Flume stod alle for strålende koncerter, der i den grad kunne fylde de store scener ud og levere afveksling til guitaren, som har været (og stadig er) NorthSides yndlingsinstrument. Det er selvfølgelig som det skal være, men sprækker og ridser i programmet er kærkomment, og med Digitalism, AV AV AV og Den Sorte Skole var NorthSides elektroniske program mere end godkendt.

Soundvenue 1 / 9 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold