Video: Se Sun Kil Moons koncert på Heartland Festival – inkl. sammenbidt Sinatra-cover

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mark Kozelek er ikke umiddelbart kendt for at være den begejstrede type. Han er heller ikke just velstemt over fotografer – heller ikke da de forsøgte at forevige hans optræden på Heartland Festival, der løb af stablen forrige weekend. Ikke desto mindre lod han kameraerne rulle under sit fynske visit (omend med et enkelt »fuck you« til fotograferne), så vi alle sammen nu kan få lidt af Egeskov-stemningen med på nært hold.

Mark Kozelek, der er notorisk træt af festivaler (såvel som en lang række af livets andre bud på glædelige øjeblikke), sendte et par kærlige hilsner til sin yndlingsbokser Brian Nielsen og leverede ellers otte numre, der allernådigst blev optaget. Settet slås an af en coververison af Frank og Nancy Sinatra-balladen ‘Somethin’ Stupid’, der sidste måned landede på Kozeleks cover-album ‘Mark Kozelek Sings Favourites’, som er spækket med personlige favoritter.

Mens Heartland Festival kunne bryste sig af at være en bragende succes, var det dog blot tre stjerner, Kozelek kunne lokke ud af vores anmelder, der navngav festivalshowet ‘Sun-Killed Mood’. Se med og bedøm, om du er enig.

Setliste
‘Somethin’ Stupid’
‘Baby In Death Can I Rest Next To Your Grave’
‘Richard Ramirez Died Today Of Natural Causes’
‘Carondelet’
‘Glenn Tipton’
‘Dogs’
‘Fragile’
‘Exodus’

Læs også: Syv geniale øjeblikke, vi oplevede på NorthSide lørdag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af