Halvårets 10 bedste danske album

Den danske musikscene blomstrer – særligt på hiphop-fronten er der blevet rustet godt op. Vi har kåret de 10 bedste danske udgivelser fra 2016.

10. Artigeardit ’Fristelse fordærver’

Det seneste år har været ekstremt frugtbart for dansk rap – Cannibal Records, Force One Music og DC samt slæng har alle sat udkantsdanmark på landkortet, men uden for gaderappen poppede endnu et lysende talent frem i Artigeardit, som på sin (ikke fejlfrie) debut-ep fremviste et mere umiddelbart billede af en ung mand, der bare gør sin ting. Usikkerheder og problemer serveret sammen med en ungdommelig sult, som gennemsyrer Ardits sløve, selvsikre flows på både bangers og mere intime stunder. Der burde være meget mere i støbeskeen for den unge rapper, som allerede har arbejdet sammen med Ukendt Kunstner og Kesi.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold