Her er 12 koncerter du skal opleve i august

Festivalerne hærger stadig i det ganske danske, men der er heldigvis også en masse gode koncerter at komme efter i byerne. Her er de 12 stærkeste tilbud.


Konfetti: First Hate + Soho Rezanejad
4. juni, Papirøen

Der er dømt 80’er-nostalgi, dyster og dansabel synthpop, når Soundvenue og Lenovo inviterer til endnu en gratiskoncert på Papirøen. Var du til tidlig Depeche Mode eller New Order, og nyder du et beat, der tungt går lige i hjerte og mellemgulv, mens den lyse synth sætter fødderne i bevægelse, vil både First Hate og Soho Rezanejad sandsynligvis være et udmærket soundtrack denne solbeskinnede (here’s to hoping) torsdag. De to københavnergutter fra First Hate er aktuelle med deres anden udmærkede ep ‘The Mind of a Gemini’, mens Rezanejad i vinter slap sin stærke debut-ep ‘Idolatry’, så der er nok med skønne toner at varme op med.Le1f
5. august, Rust

Hvis navnet ikke ringer en klokke, kan det være at 2012-bangeren ‘Wut’ fra sine første horn- og håndklap-drevne beats opfrisker din hukommelse. Med et flow, der kan få de fleste til at tabe pusten, og minimalistiske, men samtidig både kreative og effektive hiphopproduktioner, der kan få selv den værste bænkevarmer til at blive lokket ned i den straight down dirty ende af dansegulvet, er der dømt hedebølge på Rust denne aften, når newyorker-rapperen lufter heftige hits fra sine mixtapes, ep’er samt sidste års debutalbum ‘Riot Boi’.Vanguard Præsenterer
6. august, Vega

Der bliver ikke noget med at hive slænget i Søndermarken til Vanguard Music Festival, da den er sat på pause for i år. Men til gengæld kan man forsøge at lokke sine hjemmedrenge og -piger til Vega, hvor Vanguard har sat sig på denne aftens musikprogram og har hevet fire headlinere samt en række lokale dj’s ud af ærmet. Først og fremmest har vi hiphop-trioen De La Soul, som snart har op mod tre årtier bag sig siden deres legendariske debut ‘3 Feet High and Rising’, dernæst har vi den 00’er-domnerende britiske rapinnovatør Roots Manuva, jazz-fusionereren og Kendrick-kollaboratøren Thundercat samt Oranized Konfusion-newyorker-mc’en Pharoahe Monch. Masser af solidt materiale til at fylde Vega til randen med Vanguard-stemning.

Soundvenue 1 / 4 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold