Hvor udlandseventyret startede: Se Lukas Graham tilbage hos Conan O’Brien med ‘Mama Said’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Thanks for having us back«, siger frontmand Lukas Forchhammer oprigtigt til Conan O’Brien, da den danske gruppes optræden med ‘Mama Said’ ringer ud.

Det var nemlig her, Lukas Grahams udlandseventyr startede, da de tilbage i december optrådte i det amerikanske talkshow med ‘7 Years’, der siden har gået sin sejrsgang på både den amerikanske og engelske singlehitliste. Ligesom gruppen efterfølgende blev inviteret indenfor i en lang række talkshows – Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon og Ellen DeGeneres for bare at nævne et par stykker.

Til gensynet med Conan spillede Lukas Graham ‘Mama Said’, som i udlandet bliver kørt ud som andensingle netop nu, mens de også gav en web-eksklusiv optræden med ‘Drunk in the Morning’, hvor Forchhammer følte sig så tilpas, at han havde droppet de lange bukser fra ‘Mama Said’ til fordel for shorts og et par sandaler. Christiania-trøjen var dog som sædvanlig på plads.

‘7 Years’ ligger i øjeblikket nummer 26 på den amerikanske Billboard-liste, mens ‘Mama Said’ i denne uge gik ind som nummer 81 – det bliver spændende at se, om den kan opnå bare i nærheden af samme succes som sin forgænger.

Læs også: Lukas Graham kan vinde en MTV Music Video Award – se alle de nominerede til årets prisuddeling her

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af