Smirnoff Equalising Music

Mø reagerer på sin Orange-triumf: »Jeg er rørt til tårer«

Mø reagerer på sin Orange-triumf: »Jeg er rørt til tårer«
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

De fleste til stede var ikke i tvivl: Med konfettikanoner, fyrværkeri, gæster, strygere og en hitparade var Møs koncert på Orange Scene en overlegen hjemmebanesejr.

I aftes kommenterede Karen Marie Ørsted så selv på oplevelsen, og det er bestemt ikke små gloser, sangerinden bruger til at beskrive den magiske lørdag aften.

En længere besked et blevet delt på både Møs Facebook og Instagram, hvor der blandt andet står: »Jeg er rørt til tårer over al den kærlighed og støtte, jeg modtog i går under og efter vores set på Orange Scene«.

Læs hele beskeden forneden, der slutter af med: »Jeg vil aldrig glemme denne aften«.

Mø har også Instagrammet et billede fra backstage, hvor hun hygger med Kwamie Liv og veninden/Mor-kollegaen Josefine Struckmann, der begge var med på Orange Scene.

Læs også: Status: Otte højdepunkter på Roskilde Festival – og to nedture

I’m not really sure where to start. I’m moved to tears by all the love and support I received yesterday during and after our set at Orange Stage Roskilde Festival. My deepest affection, respect and appreciation to all who were there to make those 90 minutes an absolutely unforgettable experience, and thanks from the bottom of my heart for all the kind words, personal reviews and comments u guys have been throwing me and my squad over the last 24 hours. I honestly love u Last but not least – thanks to my wonderful band, crew, guests, friends, colleagues who all worked their asses off (literally speaking!) to make this night magical!! I don’t know what I would have done without u! Playing Orange Stage is a pretty fucking legendary thing to do – especially as a Danish musician – and I am so fucking proud and happy that I had my #OrangeStage virginity taken together with u excellent ppl!! (And with a crowd so GOD DAMN AMAZING!!!) I hope this was not the last time for all of us to share the love. I will never ever forget this night. Pic by @rasmuswengkarlsen

Et billede slået op af MØ (@momomoyouth) den