Roskilde Festival: Otte must see-koncerter lørdag

Vi guider dagligt til de bedste koncertoplevelser på Roskilde – på festivalens sidste dag bl.a. The Minds og 99, New Order og Sturgill Simpson.

1. Sturgill Simpson

Han kaldes ’the savior of traditional country music’ – en graciøs titulering af den 37-årige musiker fra Nashville, som har demonstreret sit musikalske talent på tre anmelderroste album siden 2013. Hans karrieresejl modtager mest vind ovre fra hjemlandet, hvor Simpson på sit seneste album ’A Sailor’s Guide to Earth’ har manifesteret sit gennembrud, men croonerens næste kulturimperialistiske bytte kunne snildt ligge på denne side af Atlanten.

Nyfortolkningen af genrens historiske nedslidte normer har mere sentimental coolness end stilrytterne og smyger sig begavet og elegant udenom flosklernes forhindringer, så der er slet ingen grund til ikke at snige sig ind under teltdugen til denne tidlige aftenkoncert.

Avalon
Lørdag den 2. juli kl. 18.00

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold