Sunday er død: Simon og Simon løfter sløret for ny natklub i København

Sunday er død: Simon og Simon løfter sløret for ny natklub i København
En aften på Sunday. (Foto: Victor Jones/Soundvenue)

Efter tre års virke lukkede og slukkede Sunday den 25. juni med en storstilet farvelfest. Allerede dengang forsikrede bagmændene Simon Frank og Simon Lennet dog om, at en ny natklub var i støbeskeen, og nu kan de løfte sløret for Chateau Motel.

Den nye natklub åbner officielt den 19. august og kommer til at husere på Knabrostræde 3, der blandt andet har lagt lokaler til Pan, K-3, BamBam og Donkey Klub gennem tiden – det skriver Politiken.

Chateau Motel strækker sig over fire etager, og som noget nyt er Sundays berygtede VIP-lister fortid.

»Dørlister er ekskluderende. De er enormt kedelige og for nemme. Alle kan jo lave en kæk, lille liste med deres gamle venner og b-kendisser. Men så bliver festen bare derefter, og det er netop det, vi skal væk fra«, siger ny mand på holdet, Mads-Bo Smith, til Politiken.

I stedet vil forskellige værter stå for en række klubaftener, og bloggen Fat Berris og Vice Magazine står blandt andet klar, mens navne som Kesi og Cyril Hahn allerede er booket ind.

Chateau Motel vil ifølge Politiken også byde på bodega, karaokerum med drag queens og et main room, hvor der for alvor vil være fokus på festen.

Følg udviklingen på Chateau Motels Facebook-side HER og på deres Snapchat, der ganske enkelt hedder Chateaumotel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af