Top Dawg Entertainment-boss varsler label-tour: Er Kendrick, Schoolboy Q m.fl. på vej med årets hiphop-event?

Top Dawg Entertainment-boss varsler label-tour: Er Kendrick, Schoolboy Q m.fl. på vej med årets hiphop-event?

Tidligere på året blev der hældt Hennessy på rygtemøllen, da direktøren for Top Dawg Entertainment, Anthony Tiffith, smed et billede på Instagram af en årsplan for selskabets udgivelser.

En del af spådommene fra årsplanen er imidlertid allerede blevet indfriet – inklusive den overraskende udgivelse fra Kendrick, ‘untitled unmastered.’, der landede blot tre dage efter årsplan-billedet kom online – hvorfor der kan være god grund til at tage Tiffith på de ord, han netop har tweetet om en mulig TDE-turné.

Det hele begyndte med et tweet fra bossen, som for alvor pirkede nysgerrigheden med ordene: »(…) Jeg arbejder på noget særligt for jer. Det skulle være klart næste uge. Jeg kan ikke sige hvad, det er, indtil jeg har det i hånden«. Men som fans begyndte at gætte løs på, hvad der var i gærde i TDE-regiet, lod det til, at en fan ramte plet med spørgsmålet: »Når alle har udgivet deres album, får vi en TDE-tour?«

En Top Dawg-turné kunne således let gå hen og rumme navne som Black Hippy-drengene Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Jay Rock og Ab-Soul samt SZA, Isaiah Rashad med flere.

Se de lovende tweets herunder og følg med i TDE-årsplanen via Tiffiths marts-upload lige her.

Læs også: Frank Ocean aktiv igen – hinter nyt album i juli

Annonce