Gadefesten Karrusel lokker med ny Finalefest på Havnen i Odense

Gadefesten Karrusel lokker med ny Finalefest på Havnen i Odense
Gilli under dette års Distortion. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue.)

Om præcis en måned indtager gadefesten Karrusel de odenseanske stræder for tredje år i træk. Vanen tro vil festen flytte sig til forskellige urbane lokationer fra dag til dag, og nu annoncerer festivalen, at man også agter at indtage Havnen til et brag af en Finalefest.

Mellem gamle pakhuse og smallegyder på havnefronten er ambitionen at kreere et farverigt festmekka med farverig lys-scenografi, lasere på tværs af havnebassinet og intet mindre end levende pyroteknik.

Hovedattraktionen er selvfølgelig det smækre musikprogram, som indtil videre brillerer med navne som Gilli, Benal og den unge, håbefulde rapper Jamaika på hiphopfronten, og det fortsætter ind i popsfæren med Liss og norske Smerz.

Der vil være fire scener i alt til den spektakulære finalefest om lørdagen, hvor omstændighederne tillader, at publikum kan feste til den lyse morgen. Det endelige musikprogram er dog ikke offentliggjort.

Rammer muren hårdt efter nattens strabadser, er det så ganske fornemt, at festivalen gentager forrige års fælles rekreation til Søndagshygge, som indtil videre holder kortene lidt tæt til kroppen med arrangementets detaljer.

Ud over det er planen som tidligere, at der er Startfest torsdag, Gadefest fredag og altså Finalefest lørdag.

Karrusel Festival
8.-10. september
Odense
Billetpris: 245 kr. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af