Her er ugens otte fedeste fester – Strøm, Vice og Yo Fok

Konfetti: Gratis koncerter med First Hate og Soho Rezanejad
Det er efterhånden ved at være en klassiker i disse spalter, men det er der også god grund til. Kombinationen af musik og mad har alle dage været en vinder, og placerer man tilmed herlighederne på en mole med udsigt udover en solbeskinnet Københavnsk kanal, bliver det næppe mere optimalt.

Sådan er scenen forhåbentlig sat, når vi endnu engang inviterer til Konfetti på Papirøen i aften. Denne gang er det musikalske bidrag skam heller ikke at kimse af, når den dystre duo First Hate krydser 80’er-inficerede synthklinger med den techno-teatralske femme fatale Soho Rezanejad. Fik vi nævnt, at det er gratis?

Konfetti: First Hate + Soho Rezanejad
Torsdag den 4. august
Trangravsvej 8, Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 8 Soundvenue