Læs Tyler the Creators ‘Tricolor’-digt fra Frank Oceans ’Boys Don’t Cry’-magasin

Læs Tyler the Creators ‘Tricolor’-digt fra Frank Oceans ’Boys Don’t Cry’-magasin

Støvet fra den spektakulære musikweekend, der har haft Frank Ocean i hovedrollen – grundet ikke ét, men hele to album – ser ikke ud til at ville lægge sig, da nye detaljer bliver ved med at dukke op.

Som bekendt var ingen af de to album navngivet ’Boys Don’t Cry’ som ellers først antaget i den ugidelig lange ventetid. Til gengæld fastholdt Frank den bevidst stereotypiserede titel til det medfølgende kunstmagasin, som ’Blonde’-albummet blev udgivet (både fysisk og digitalt) i takt med.

Til magasinet, der fik eksklusiv udgivelse i få udvalgte storbyer, viser det sig nu, at Franks gode ven og kollega, Tyler the Creator, har forfattet et biltematiseret digt med navnet ’Tricolor’. Du kan læse det nedenfor.

Det er langt fra første gang, Frank formidler benzinladet inspiration i sit kreative output. Opmærksomme fans vil huske, at hans første mixtape ’nostalgia, ULTRA’ havde en pangfarvet BMW E30 M3 i orange som cover, og så sent som i den udpenslende note om tilblivelsen af både ’Blonde’ og ’Boys Don’t Cry’-magasinet kommer Frank blandt andet ind på sin besættelse af biler.

Læs også: First Listen: Vores førstehåndsindtryk af Frank Oceans nye album ‘Blonde’ – sang for sang

tyler1
tyler2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af