The Weeknd teaser ny musik – hør den hjemsøgte smagsprøve

The Weeknd teaser ny musik – hør den hjemsøgte smagsprøve

Forleden kunne vi berette, at The Weeknd tilsyneladende har brugt sin velfortjente fritid i studiet med Daft Punk. Men det lader til, at den canadiske r’n’b-crooner har gang i flere projekter – nu har han nemlig via Instagram delt en lille video, som byder på spritnye toner.

Den mystiske Instagram-video landede i selskab med The Weeknds simple emoji-kommentar, der forestiller en kat. Det henviser muligvis til, at de nye toner er en lille smagsprøve på samarbejdet mellem Tesfaye og den norske producer Cashmere Cat – et samarbejde, som nordmanden tidligere har indrømmet var på trapperne. Foruden katte-emoji’en understøtter de ømme, sensuelle og dybt forførende toner mistanken.

Har vi tolket den lille, hemmelighedsfulde Instagram-kat korrekt, kunne der meget vel være tale om første skæring fra Cashmeres kommende album, ‘Wild Love’, hvis titeltrack og førstesingle skulle lande allerede nu på fredag. Vi krydser poterne for, at tracket har Tesfaye bag mikrofonen.

Lyt med på den lille teaser via The Weeknds Instagram herunder.

Læs også: Det meste af Frank Oceans ‘Boys Don’t Cry’-magasin har ramt nettet

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En video slået op af ✝ STARBOY ✝ (@abelxo) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af