VMA: Jimmy Fallon præsenterer ‘Video of the Year’ som OL-skurken Ryan Lochte

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De Olympiske Lege i Rio bød på både helte og skurke. I sidstnævnte kategori finder man medlemmer af det amerikanske svømmehold, der fabrikerede en historie om at blive røvet af falske politimænd med pistoler.

Løgnens hovedperson var Ryan Lochte, som siden er blevet droppet af alle sine sponsorer, og til nattens VMA valgte Jimmy Fallon at præsentere Video of the Year udklædt som den forhadte svømmer.

»Is it too late now to say sorry«, startede Fallon, inden han i Lochtes karakter proklamerede at have instrueret samtlige nominerede i kategorien.

»Det var mig, der hav Adele flip-telefonen«.

»Jeg lærte Drake at lave ‘the hotline bling’«.

»Jeg havde en 30-kant med Kanye West«.

»Jeg lavede lemonade med Queen Bey«.

Beyoncé endte med at vinde for ‘Formation’, men hun var ikke den eneste, der havde det vildt. OL-legenden Michael Phelps var også tilstede blandt publikum, og hans »Oh my god«-ansigt er heldigvis blevet foreviget.

Se Fallon foroven og Phelps samt Beyoncés takketale forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Se Lukas Graham servere veloplagt ‘Mama Said’ til VMA

Læs også: De 12 mest opsigtsvækkende looks fra VMA’s – og en dansker der var ligeglad

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af