VMA: Se Lukas Graham på den hvide løber – »vi er fra et meget lille land«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er sjældent, at MTV Video Music Awards har dansk islæt, og selv om Lukas Graham ikke vandt prisen for Best New Artist, fik den danske gruppe alligvel deres drys af opmærksomhed.

De spillede ‘Mama Said’ til prisuddelingens pre-show og blev sågar interviewet på den hvide løber, hvor drengene prøvede at sætte ord på, hvordan det er at dele rampelyset med industriens største stjerner.

»Vi er fra et meget lille land«, siger Lukas Forchhammer, mens hans bandfæller driller ham med, at han sikkert ikke kunne se MTV som barn. Vi går ud fra, at de refererer til, at Forchhammer sikkert ikke havde mange kanaler at vælge imellem i sin opvækst på Christiania.

Intervieweren Gaby Wilson prøver også at få bandet til at fremvise, hvordan de varmer deres stemmer op inden et show, men Forchhammer kan i stedet afsløre en anden, alternativ opvarmningsmetode: De lugter til en øl, inden de går på scenen.

»Det er mærkeligt. Vi er fra Skandinavien, det er tradition«, forklarer Forchhammer.

Læs også: Se Lukas Graham servere veloplagt ‘Mama Said’ til VMA

Læs også: De 12 mest opsigtsvækkende looks fra VMA’s – og en dansker der var ligeglad

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af