Young Thugs næste projekt ‘Jeffery’ lander på fredag – skifter muligvis kunstnernavn i mellemtiden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 26. august bliver en travl dag i hiphop-land. Ikke nok med, at både Travis Scotts ’Birds In the Trap Sing McKnight’ og Vince Staples’ ’Prima Donna’ tilgængeliggøres denne dag, er der endnu en storspiller i rappens tegn, der har annonceret en udgivelse.

Der er snak om den excentriske mumlerapper Young Thug, der lige har udgivet en dramatisk trailer for sit kommende projekt betitlet ’Jeffery’, der frigives samme dag som de to førstnævnte hiphop-udspil.

I den knap halvandet minut lange trailer spotter man en afvisende Young Thug i et forhørslokale forklare, at hans navn ikke er Young Thug, men i stedet Jeffery, som både er hans borgerlige fornavn og altså titlen på projektet. Dette er øjensynlig endnu et led i et besynderligt move fra Thug og hans pladeselskabs side i forsøget på tilsyneladende at ændre hans image, som The FADER rapporterede om for ikke så længe siden.

Faktisk gik det så vidt, at Thug for få dage siden netop gik under sit nyadopterede kunstnernavn, da han slap en ny sang ved navn ‘Elton (John)’, der gæstes af Wyclef Jean. Sangen, der måske/måske ikke skal betragtes som et navn i parentes ligesom Thugs egen potentielle navneændring, er formentlig fra det kommende ‘Jeffery’-projekt.

Hvorvidt al denne navnevirak er en syret joke, et dristigt marketing-stunt eller den gravalvorlige sandhed, vil kun tiden vise. Men det virker ret usandsynligt, at et så banalt navn som Jeffery vil holde stik givet Thugs aparte og i forvejen etablerede popularitet under Young Thug-pseudonymet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af