Drake udgiver dramatisk kortfilm: ‘Please Forgive Me’

Drake udgiver dramatisk kortfilm: ‘Please Forgive Me’

Der er dømt sex, action, millioner af dollars og masser af dramatisk Drizzy i den nye kortfilm, ‘Please Forgive Me’. Filmen landede i nat og er inspireret – såvel som akkompagneret – af Drakes seneste album, ‘Views’.

‘Please Forgive Me’ består af de to dele, ‘Indecent Proposal’ og ‘Die Hard, Please Forgive Me’, hvor Drake agerer smooth bandemedlem, hvis kæreste (Fanny Neguesha) tilbydes en million dollars for en nat med en hårdkogt gangsterboss (Soni Chidebere). Herpå prøver Drake og hans ven, der spilles af Popcaan, naturligvis at snige sig ud af situationen – med både kæreste og millionerne i behold.

Filmen, der ruller i lidt over tyve minutter, er instrueret af både Drake selv samt Anthony Mandler, der tidligere har leveret billedsider til Drake-numre som ‘Over’, ‘Find Your Love’ og ‘Miss Me’. Lydsiden til ‘Please Forgive Me’ består af ‘Views’-numrene ‘One Dance’, ‘Controlla’, ‘Hype’, ‘Views’, ‘9’ og ‘Summer’s Over Interlude’.

Se den fulde film via Apple Music HER – eller få teaset appetitten med den lille trailer via Drakes Instagram herunder.

Læs også: Mashup-geni ælter ‘Stranger Things’-temaet sammen med Drake, Kanye og Beyoncé

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#PleaseForgiveMe — A Film Inspired by The Album Views. Available now only on @applemusic.

En video slået op af champagnepapi (@champagnepapi) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af