Heartland Festival afslører datoer for 2017 – rykker festivalen en uge frem

Heartland Festival afslører datoer for 2017 – rykker festivalen en uge frem
The Flaming Lips på Heartland Festival, 2016. (Foto: Morten Rygaard)

Årets premiere på Heartland Festival var en bragende succes – ikke nødvendigvis på grund af musikken, men den nye festival fik skabt sin egen unikke niche i en blanding af mad, musik, talks og flotte omgivelser.

Nu har Heartland Festival offentliggjort datoerne for næste år, og festivalen er rykket en weekend frem i programmet til den første weekend i juni

Heartland Festival 2017 foregår den 3.-4. juni og kommer i festivaløjemed formentlig til at karambolere med Distortion i København – omend publikummet til de to nok er ret forskellige.

NorthSide rykkede tidligere på året deres 2017-udgave til den anden weekend i juni (9.-11.) efter i 2016 at have foregået i månedens tredje weekend. Så ja, der er altså rokade i det danske festivallandskab.

»Vi glæder os rigtig meget til snart at offentliggøre, hvad vi har på programmet for Heartland Festival 2017. Og vi ser frem til at ligge i pinsen næste år, så vi har større mulighed for at lave en længere og mere indholdsrig festivaloplevelse, som nu strækker sig over to hele dage, hvor den efterfølgende mandag oveni købet er en helligdag. Vi forventer et sted mellem 8.000 og 10.000 gæster i år 2017«, fortæller festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen.

Billetsalget til næste års festival starter den 23. september kl. 10.00 – der er et begrænset antal early bird-billetter til de første.

Heartland Festival
3.-4. juni
Ved Egeskov Slot
Billetpris: 1.250 kr. (Early bird-billetter: 1.050 kr.)

Læs også: Kommentar: Heartland Festival var en bragende succes, men bestemt ikke kun på grund af musikken

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af