Her er weekendens syv fedeste fester – Vice, Natbar og disco med Golden Days

Golden Days hylder 70’er-discoen
Kulturfestivalen Golden Days står for døren, og årets tema er 70’erne. Meget passende kickstartes det med en åbningsfest på Lille Vega med fokus på et af årtiets mest markante og fodflyttende genrer: discoen.

Til at levere det helt rigtige miks af blødt masserende grooves og himmelstræbende strygere er et bomstærkt hold hentet ind. Denne aften vil blandt andre Vinnie Who, Christian d’Or, Love Hangover-crewet og poporaklet og radioværten Henrik Milling således lufte deres yndlings-disco-tracks, der vil få spejlkuglen til at rotere ekstra hurtigt. Aftenens specielle gæst er desuden Debbie Slegde fra legendariske Sister Sledge.

Golden Days Åbningsfest 2016
Fredag den 9. september
Lille Vega
Læs mere om festen på Facebook

Annonce
Soundvenue 1 / 7 Soundvenue