Se Miley Cyrus synge sprudlende Bob Dylan-cover i ‘The Tonight Show’

Fredag aften var Miley Cyrus gæst i Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’, og hun leverede her en optræden, der understregede, at Amy Winehouse ikke har levet forgæves.

Sangvalget var faldet på Bob Dylans ‘Baby, I’m In the Mood For You’ i Odettas version fra 1965, og retroreferencerne stod i fin kontrast til Cyrus’ røde strømpefødder og matchende kjole med tegnserieprint, imens der ikke var en finger at sætte på hendes kraftfulde vokalpræstation.

Undervejs i sangen fik hun flettet ind kommentar ind om Fallons gæst aftenen før, Donald Trump, og frabad sig at få gennemrodet frisuren af Fallon. Se selv med ovenfor.

Naturligvis fik vært og gæst også tid til at lege lidt. Først var der ashtanga-yoga på programmet, og senere deltog Miley Cyrus i quizzen Phone Booth, der både inkluderede en tarantel og op til flere bodybuildere. Se begge indslag i videoerne nedenfor.

Læs også: Woody Allens ventede tv-serie ‘Crisis in Six Scenes’ med Miley Cyrus har fået sin første fulde trailer

Annonce