Se Vince Staples’ kuriøse ‘Prima Donna’-kortfilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Long Beach-knægten Vince Staples har stjålet en del overskrifter den seneste tid, ikke mindst på baggrund af sin anmelderroste ep ’Prima Donna’, som han udgav for blot en uge siden.

Som vi kunne afsløre allerede inden ep’ens landing, ville en kortfilm instrueret af musikvideolegenden Nabil Elderkin følge med ep’en, og den er altså nu udsendt.

Den noget kuriøse video lægger indledningsvis op til samme spøjse stil som ep’ens cover med Staples, der skyder en musikvideo til sangen ’Big Time’ i et studie, hvor hans hoved er fordoblet i størrelse. Tingene tager dog en paranoid og hallucinatorisk drejning hurtigt, da han efterfølgende begiver sig ud på en bizar rejse til et hotel med samme navn som den solide ep. Se kortfilmen ovenfor.

Det er bemærkelsesværdigt, hvordan kortfilmen næsten diametralt bytter om på track-rækkefølgen gennem en pseudo-kunstnerisk nedkogning af samtlige syv numre fra ‘Prima Donna’. Temaet omkring Staples’ nyfundne celebrity-status tages lettere forskruet op og fortsætter derved den røde tråd fra ep’ens lyriske grundlag.

Læs også: Se Vince Staples fortolke OL-atleter i morsomt videoklip

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af