»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange

1. Weyes Blood ‘Do You Need My Love’

Først for nyligt er vi begyndt at åbne øjnene op for Weyes Blood, men det er selvfølgelig bedre sent end aldrig. Den amerikanske sangfugl bag kunstnernavnet er Natalie Mering, som med sin dydsmønster-folkpop er godt i gang med at varme op til sit kommende album ’Front Row Seat to Earth’, der lander 21. oktober. I den forbindelse har hun sluppet anden single fra albummet, ’Do You Need My Love’, som er ladet med tungsindig kærlighedsfortvivlelse.


2. Swet Shop Boys ‘Zayn Malik’

Duoen Swet Shop Boys består af amerikansk-indiske Heems fra hedengangne Das Racist og den engelsk-pakistanske skuespiller/rapper Riz Ahmed (som du måske har set i ’The Night Of’). Tilsammen laver de world-hiphop med udgangspunkt i deres blandede tilhørsforhold. Derfor er det heller ikke underligt, at deres nyeste single ’Zayn Malik’ oser af sydasiatiske trommer og slangehypnotiserende rytmer. Tracket er frontløber for deres kommende album ’Cashmere’, der skulle lande i næste måned.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

3. Zack de la Rocha ‘Digging for Windows’

Den mytiske Zack de la Rocha har siden den ikoniske rapmetalgruppe Rage Against the Machines opløsning ikke svaret tilbage på fans ivrige håb om ny musik – altså indtil nu, hvor han langt om er længe er klar med et nyt nummer. Singlen hedder ’Digging for Windows’ og er produceret af hiphop-veteranen El-P, der er halvdelen af duoen Run the Jewels. Ikke underligt runger singlen derfor på samme skånselsløse facon som hos Run the Jewels, og med Rochas genkendelige stemme og indædthed bliver det en kradsbørstig fornøjelse for øregangen.


travis scott

 

4. Travis Scott ‘Coordinate’

Travis Scotts seneste album har et hav af celebre gæstevers, men et af albummets stærkeste sange er den dæmoniske ’Coordinate’, som blot nøjes med få indledningsvise gæsteord. Herefter styrer Scott selv tøjlerne udrustet med galaktisk autotune og et ildevarslende gyserbeat, som tidligt i tracklisten lægger dagsordenen for det mulmbelagte album.

‘Coordinate’ streames eksklusivt hos Apple Music.


5. Soft Hair ‘Lying Has to Stop’

Soft Hair er en spritny duo bestående af Connan Mockasin og Sam Dust. Sidstnævnte er blandt andet kendt fra den nu opløste dansepunkgruppe Late of the Pier, hvilken også var vejen ind til samarbejdet, da Mockasin i 2009 varmede op for bandet. Det nyslåede resultat er en diskofil og psychpoppet single ved navn ’Lying Has to Stop’, hvor de to herrer ruller sig ud med besynderlige dansetrin. ’Lying Has to Stop’ er første single fra deres kommende selvbetitlede album, der lander 28. oktober.

Soundvenue 1 / 2 Soundvenue
Advertisement