Top Tracks: Her er ugens ni bedste nye sange

1. How to Dress Well ‘What’s Up’

Den ambiente r’n’b-sanger How to Dress Wells seneste album var 2014’s ‘What Is This Heart?’, og nu er han ved at gøre de sidste forberedelser klar til det kommende ’Care’-album, der rammer hylderne 23. september. Singlen ’What’s Up’ er et fint lille The Weeknd-lignende track, der med legesyg produktion (især på sidste halvdel) og uskolet falset lander fluks i den delikate boks, som manden med det civile navn Tom Krell er kendt for.


2. Sampha ‘Blood On Me’

Den engelske soulsanger med forkærlighed til alt, der har med elektronisk musik at gøre, har længe oparbejdet sig et renommé med stærke features. Af de mest nævneværdige er Drakes ’Too Much’, Kanye Wests ’Saint Pablo’ fra i år og Frank Oceans ’Alabama’ også fra i år. Han står eftersigende snart klar med sit debutalbum ’Process’, på hvilket singlen ’Blood On Me’ figurerer. Nummeret er hovedsageligt selvproduceret og fremviser en Sampha i vokalgalop.


3. Ty Dolla $ign ‘Zaddy’

Mindre end et år er gået siden flødefyrstens seneste udgivelse, debuten ’Free TC’, udkom. Alligevel er Ty Dolla $igns kommende mixtape med navnet ’Campaign’ (23. september) lige om hjørnet. ’Zaddy’ er anden udskæring fra det optrækkende projekt og bevidner om en Ty Dolla $ign i sædvanlig storform med småhæs trusserøst, der svæver over et trap-skelende pianotapet. Den opklippede og dybsindige baggrundsvokal passer usædvanlig godt til croonerens varemærkede atmosfære, og nummerets titel hentyder til en kærlig variation af det erotisk insinuerende udtryk ’daddy’.

Soundvenue 1 / 3 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold