»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Frank Ocean og Chance deltog i Obamas sidste statsmiddag – se deres afslappede interviews ved ankomsten

USA – og egentlig også resten af kloden – sidder i denne tid som på nåle med blikket fæstnet mod det kommende amerikanske præsidentvalg, der har ført rigelige nyhedsværdige historier med sig.

Men inden guds eget land beslutter sig for, hvem der som den næste skal have tøjlerne til landets styre, holdt den nuværende beboer af Det Hvide Hus, Barack Obama, sin sidste statsmiddag i nat dansk tid. Og som sædvanlig var der fine gæster til stede.

Blandt andre var Frank Ocean og Chance the Rapper på den prominente gæsteliste, som ankom med henholdsvis deres mor og far. Vi har før fortalt, at især Chance er dus med Obama, så hans invitation kommer ikke som nogen større overraskelse.

Hvad der til gengæld er lettere slående – og forfriskende – er begge musikeres afslappede ankomst til den grandiose statsmiddag, som du kan se nedenfor. Chances entré med faderen starter ved 0:37, mens Frank ses med sin mor på armen ved 1:30.

I de korte interview på den røde løber kan Chance afsløre, at han glæder sig til en jovial dance battle med Obama, mens Frank køligt og humoristisk fortæller, hvorfor han har Vans på til sit første besøg i Det Hvide Hus.

Selv om både Frank og Chance er særdeles habile musikere, var det i aftenens anledning Gwen Stefani, der stod for den musikalske underholdning.

Advertisement