Kid Cudi går på afvænning grundet depression og selvmordstanker: »Jeg har ikke sindsro«

Kid Cudi går på afvænning grundet depression og selvmordstanker: »Jeg har ikke sindsro«
Foto: Michael Hickey/Getty Images

2016 så egentlig ud til at blive et genfødselsår for Kid Cudi. I weekenden delte han det Pharrell-producerede track ’Surfin’’ og den officielle version af sangen ’Frequency’. Begge numre figurerer på hans kommende album ’Passion, Pain & Demon Slayin’, der var lovet til den 30. september, men endte med at blive udskudt.

Men selv om ‘Surfin’ osede af positiv funk, ser det nu ud til, at alt ikke er vel i rapperens liv. For nyligt afslørede Cudi nemlig via Facebook, at han er gået på afvænning. Det sker på baggrund af tung depression og selvmordstanker.

»Jeg har ikke sindsro. Det har jeg ikke haft, lige siden I har kendt mig. Hvis ikke jeg kom hertil (Facebook, red.), havde jeg gjort et eller andet mod mig selv«, erkender Cudi tragisk i sit længere opslag på det sociale medie.

I den dybt personlige og hjertefølte bekendtgørelse kommer rapperen blandt andet ind på, hvordan angst og depression længe har regeret hans liv, og at problemerne har plaget ham i mange aspekter af hans daglige gang.

Du kan læse hele opslaget på hans Facebook-side HER.

I optimismens tegn fortæller Cudi dog afslutningsvis, at han vil fremstå stærkere og bedre, når han engang klarer sig igennem vanskelighederne og kommer ud på den anden side.

»Kærlighed og lys til alle, der har kærlighed overfor mig, og jeg er ked af, hvis jeg har skuffet nogen. (…) Jeg kommer tilbage stærkere, bedre. Født på ny. Jeg har det ad helvede til, og jeg skammer mig så meget. Undskyld«.

På trods af den chokerende erkendelse, som har affødt enormt støttende respons fra trofaste fans, forsikrer Cudi om, at det kommende album stadig skulle være på vej, mens han tager en tiltrængt retræte.

Det er nærliggende at tænke på, om det mon var den manglende sindsro, der fik Cudi til at lange pludseligt ud efter Kanye West og Drake tilbage i september. Uanset hvad grunden var, håber vi, han kommer til hægterne igen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af