Major Lazer og Mø vippet af pinden: Drake indtager rekorden for den mest spillede sang i Spotifys historie

Major Lazer og Mø vippet af pinden: Drake indtager rekorden for den mest spillede sang i Spotifys historie
Foto: Kevin Winter/Getty Images

For et års tid siden ramte Major Lazer, Mø og DJ Snake 526 millioner afspilninger af deres kæmpehit ‘Lean On’ på Spotify, og de kunne dermed prale af at have den mest afspillede sang i streamingtjenestens historie.

Men vinderholdet må nu vige pladsen til fordel for Drake og hans dansefordrende ‘Views’-single, ‘One Dance’, der indtager den nye rekord og førsteplads med over 882 millioner afspilninger på Spotify – det er i øjeblikket syv millioner mere end ‘Lean On’.

‘One Dance’ og dets albumophav er ikke blot strøget til tops på Spotify. Da nummeret udkom, blev det nemlig også Drizzys første nummer 1-single nogensinde, mens ‘Views’ ramte en ny rekord som det mest streamede album i dets tre første uger med hele 186 millioner afspilninger. Sidenhen har albummets sange nået over svimlende otte milliarder afspilninger på Spotify, så det kunne meget vel tænkes, at der er endnu flere rekorder inden for rækkevidde.

For en uges tid siden blev det desuden annonceret, at Drake rammer København til foråret – nærmere betegnet Royal Arena den 7. marts som et led i sin ‘The Boy Meets World’-turné.

Læs også: Philadelphias forbandelse: Hvordan Meek Mill blev raps største taber

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af