Premiere: Lord Siva tager til Malaga i mystisk video til ‘Blind’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle gange kan man se sig blind på ting – på den dårlige måde. ‘Blind’ handler ikke om Lord Siva, men fortællingen er ifølge sangeren selv universel. For at fjerne fokus fra sig selv er stemmen i omkvædet pitchet op, og også derfor er den nye musikvideo fjernet fra Danmarks grænser, så den får karakter af et parallelunivers.

Musikvideoen er instrueret af Rasmus Rørbæk (efter hans egen idé) og følger Lord Siva, der er taget til Malaga. Handlingen er en diffus kærlighedshistorie, der måske ikke så meget handler om kærlighed, men mere det at jagte noget, som i virkeligheden ikke er der. Videoens kvindelige islæt spilles af Ulrikke Toft Simonsen.

Lord Siva er nomineret til P3 Talentet til fredagens P3 Guld-show, og den 28. oktober varmer han op for Mø i Forum. ‘Blind’ er produceret af Carl Barsk og er anden single fra sidste led i hans ep-trilogi.

Her er, hvad sangeren og instruktøren selv har at sige om videoen.

Lord Siva:
»Videoen handler om en mand, der går og søger efter noget, der ikke er der. Han bliver ved med at søge efter den her ting som ikke findes, og måske ender han endda med blive småskør af det. Sådan nogle ting kan gøre folk skøre. Det er den fortælling, vi gerne ville lave med videoen.

Vi ville gerne lave videoen i nogle ekstremt flotte omgivelser, og så fik vi muligheden for at komme til Spanien og låne det her sindssyge hus. Vi har dernede i omkring ti dage og det var en sindssyg fed tur. Historien handler ikke om mig, men er en fortælling, som mange, mange kender. Ligesom stemmen er pitchet op i omkvædet, så ville vi gerne tage videoen ind i et drømmende univers, så folk ikke kun føler det er min historie, men kan sætte sig ind i følelsen selv også«.

Rasmus Rørbæk:
»Jeg vil sige, at ideen kommer fra nummeret. For mig handler det om at være forblindet. At man ligesom er så fokuseret på en ting, at man glemmer alt omkring en. At man blive ført steder hen, som man slet ikke er opmærksom på.

For mig er Lord Siva et parallelt univers. Det er ikke noget virkeligt. Det har været altid været vigtigt for mig, at der er en form for drømmende følelse over det. Det har vi altid gjort med hans visuelle verden.

Og så er det det fedeste i det her tilfælde at tage det ud af de vante rammer. Det giver det også et ekstra lag. I min verden foregår selve historien faktisk i Danmark, men udspiller sig i fortællingen i videoen i et andet magisk og drømmende univers«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af