Skepta gæster ny sang af Toronto-rapperen Smoke Dawg – se videoen til bangeren ‘Overseas’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2016 har været et genfødselsår for Skepta. Den britiske grime-konge leverede i maj det slidstærke album ’Konnichiwa’, som landede ham en duperende Mercury Prize-statuette.

Vores anmelder kaldte albummet for en brobygning mellem grime og amerikansk hiphop – noget som Skepta øjensynligt har tænkt sig at fortsætte, da han i sidste uge gæstede et Riff Rack-nummer.

Men briten er ikke udelukkende interesseret i amerikansk rap, da han nu også folder sig ud i genrens canadiske pendant på det nye track ’Overseas’ af Toronto-opkomlingen Smoke Dawg.

Som titlen antyder, har Skepta været et smut over Atlanten til det kolde nord for at give sit besyv med på den ildevarslende og trap-fusionerede sang, der er produceret af Murda Beatz, som blandt andet er tæt samarbejdspartner med byens OVO-hold.

Smoke Dawg er medlem af det Toronto-huserende Halal Gang-hold og nød tidligere i år buzz, da hans sang ’Trap House’ blev remixet af French Montana.

I øvrigt er det formentlig ikke sidste gang, vi kan forvente canadiske blåstemplinger fra Skepta, eftersom hans Boy Better Know-label har indgået partnerskab med Drakes OVO-crew.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af