Bling, biler og legesyge ladies: Drake og 21 Savage deler video til ‘Sneakin”

Der er dømt seriøs baller-attitude i dagens nye video fra Drake og 21 Savage. De to rapkumpaner har netop sluppet billedsiden til fællesnummeret ‘Sneakin”, der landede for tre uger siden som en del af Drizzys nye playliste-projekt, ‘More Life‘.

Drake har iklædt sig en afslappet hættetrøje og toppet den med pels og bling, mens han fyrer sine ‘Hotline Bling’-lignende, tilbagelænede, vuggende signatur-moves af flankeret af sin nye rygsæk-klædte og heftigt tatoverede ven, 21 Savage, der tidligere på året gjorde sig særdeles positivt bemærket som gæst på Travis Scotts ‘Birds in the Trap Sing McKnight’.

I den grynede lo-fi-video til ‘Sneakin” hygger drengene sig gevaldigt blandt store biler og (næsten) endnu større og overordentligt legesyge numser.

‘More Life’ lander i næste måned og skulle indeholde mere materiale fra Drake og flere af hans OVO-kolleger.

Læs også: Pre-Drizzy: Syv vigtige canadiske hiphop-navne, der kom før Drake

Annonce