»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Genistreg: Beyoncé, Jay Z og Blue Ivy er Barbie-dukker til halloween

Genistreg: Beyoncé, Jay Z og Blue Ivy er Barbie-dukker til halloween

Det kan godt være at Lena Dunhams fuckfinger-kostume til Trump vandt halloween anno 2016 i kategorien kreativitet. Men vi må erkende, at Beyoncé, Jay Z og Blue Ivys fælleskostume er en anelse mere gennemført. De fejrede dagen i går i en mindre genistreg i form af et fælles Barbie-dukketema.

Det er helt umuligt ikke at falde for detaljerigdommen, dukkeligheden i Beyoncés positur, Blue Ivys bedårende Barbie-læderjakke og ikke mindst Jay Z’s smil som ’40th anniversary Ken’ i ‘black collector edition’. Æskerne! Æskerne er geniale.

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den

Annonce

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den

Det er altså dermed familien Knowles/Carters anden halloween-udklædning efter de i weekenden deltog i en 80’er/90’er-udklædningsfest