Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Hør Miguels spanske cover af Beyoncés ‘Crazy in Love’ i trailer til ‘Fifty Shades Darker’

Hør Miguels spanske cover af Beyoncés ‘Crazy in Love’ i trailer til ‘Fifty Shades Darker’
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Miguel har kun været sporadisk aktiv i sit musikvirke siden han i 2015 udgav sit stærke ’Wildheart’. Faktisk er det kun blevet til en enkelt track i eget navn fra r’n’b-charmøren i form af den funky ’Cadillac’, der tidligere på året landede som soundtrack-bidrag til hiphopserien ’The Get Down’.

Nu fortsætter crooneren dog sit præg på det store lærred med endnu et soundtrack-nummer. Denne gang drejer det sig om et spansk cover af Beyoncés særlige ’Fifty Shades of Grey’-version af hendes klassiker ’Crazy in Love’.

Miguels spanske udlægning skal agere lydtapet til anden del af kærlighedstrilogien ved navn ’Fifty Shades Darker’, som han tilbage i september også lavede et engelsksproget cover af netop ‘Crazy in Love’ til.

Den spanske version fik dog først premiere ved Latin Grammy Awards i sidste uge. Dette nye bud falder særdeles fint i tråd med den varmblodede og seksuelt eksplicitte stemning i den kommende film, der er tilgængelig 9. februar næste år.

Tidligere har også The Weeknd og Ellie Goulding bidraget med musik til ’Fifty Shades of Grey’.