Kom i praktik på Soundvenues redaktion – og skriv om musik, film, mode eller popkultur

Kom i praktik på Soundvenues redaktion – og skriv om musik, film, mode eller popkultur
Vil du prøve kræfter med hverdagen på en pulserende og hastigt voksende kulturredaktion?

På Soundvenue-redaktionen brænder vi for at formidle det nyeste og mest interessante inden for musik, film, mode og digital kultur. Vi har travlt, men brændstoffet er begejstringen for alt det nye og for at servere det til vores læsere, den digitale generation, på en seriøs og underholdende måde.

Vi søger fire nysgerrige og talentfulde praktikanter til redaktionen med start i januar 2017.

Soundvenue udgiver et tykt magasin og arrangerer koncerter og filmpremierer, men vores hovedværk er Soundvenue.com, der har en million månedlige besøg og rummer lange interview, skarpe kommentarer, hurtige nyheder, anmeldelser, video, quizzer og meget mere.

Vil du prøve at være en del af vores hastigt voksende kulturmedie med kontor i indre København?

Vi søger fire praktikanter – én til fire forskellige emneområder
De fire redaktionelle områder kan du læse mere om her nedenfor. Som praktikant får du lov at skrive både nyheder og features til Soundvenue.com, men du får også indblik i produktionen af magasinet. Du får konkret sparring, der udvikler dit skrivetalent, og afhængigt af evner og ønsker vil du også få mulighed for at prøve kræfter med andre journalistiske genrer og opgaver, såsom interview og anmeldelser. Målet er, at du ved slutningen af praktikperioden er en dygtig og effektiv kulturformidler, og flere af vores praktikanter er efter opholdet fortsat som freelancejournalister.

Soundvenue Musik dækker underholdende og kritisk den pulserende musikverden. Vi dyrker festivaler, de bedste nye tracks og album og dykker ned i alt fra internationale hiphopstjerner til nye strømninger i den danske undergrund. Her lever Liss og Bon Iver, Jamaika og Solange side om side.

Soundvenue Film dækker nysgerrigt alt fra de nyeste europæiske artfilm til årets store Oscar-film og de mest banebrydende serier. Vi skal være på forkant med de danske og internationale tendenser og glæder os lige så meget til en ny sæson af ‘Game of Thrones’ og ‘Skam’ som til Cannes-festivalen.

Soundvenue Popkultur går i dybden med krydsfelterne i kulturen, der er opstået gennem internettet, sociale medier og digitaliseringen. Det er vores platform til Beyoncé-memes og Shia LaBeouf-gifs, men samtidig også et rum for analyser af den digitale kultur og skæve vinkler om alt fra kritisable Dior-reklamer til Frank Oceans online-tilstedeværelse.

Soundvenue Mode omfavner de nyeste tendenser fra både catwalken og gaden. Vi undersøger, hvad moden siger om samfundet, og hvordan den påvirker os alle sammen. Vi har modeugerne krydset af i kalenderen, men holder også øje med, hvad det betyder, når Lena Dunham slår i bordet og ikke længere vil under Photoshop-kniven.

Vi søger disse kompetencer i en praktikant:
* Du skriver skarpt og (næsten) fejlfrit.
* Du har solid indsigt i ét af vores fire fokusområder.
* Du er sulten efter at lære mere og går ydmygt til nye opgaver.
* Du sætter pris på et uformelt og tempofyldt arbejdsmiljø.

Det formelle:
* Praktikken finder sted på Soundvenue-kontoret i Studiestræde i København K.
* Praktikken er ulønnet og som udgangspunkt fuld tid.
* Praktikperioden løber min. tre måneder fra januar 2017 – gerne frem til sommerferien.

Din ansøgning skal indeholde:
* En markering af, hvilket emneområde du søger praktikplads indenfor.
* Lidt om dig selv og din baggrund.
* Et par af dine tidligere (eller nye) tekster – helst om det emneområde, du søger indenfor.
* En liste over de tre værker/projekter/events/lanceringer du glæder dig mest til i den kommende tid – med begrundelser.

Send ansøgningen til praktik@soundvenue.com hurtigst muligt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mailadresse eller til chefredaktør Nicolai Torp på tlf. 70200012.