Lil Yachty fortryder Biggie-kommentar: »Jeg tog fejl«

Lil Yachty fortryder Biggie-kommentar: »Jeg tog fejl«

Lil Yachty har den seneste tid været i vælten for sine stærke holdninger om klassisk hiphop. Først førte det til en Twitter-beef med Anderson .Paak, da Yachty efter eget udsagn ikke kunne opremse fem sange af 2Pac og Notorious B.I.G., og senere kaldte han Biggie for direkte overvurderet i et ’Over/Under’-segment hos Pitchfork.

Nu ser den purunge rapper med de skrigrøde fletninger dog ud til at trække sin Biggie-kommentar i land. Det skete for nyligt i et Apple Music-interview med radioværten Ebro Darden, hvor Lil Boat blev udfrittet om sine kontroversielle udtalelser.

»Jeg føler, jeg tog fejl for at udtale mig om noget på den måde uden at have lyttet til det først. Jeg føler, at jeg skylder en undskyldning«, lyder udlægningen blandt andet fra rapperen i den varme stol, der tilføjer, at han endelig tog sig tid til at dykke ned i Biggies diskografi for to-tre uger tilbage.

»Jeg ved helt klart, at han kan spytte«, konstaterer han nu.

Ud over Biggie-polemikken var der også tid til at snakke om Yachtys egen musik, hans optimistiske livsfilosofi og næste karrieretræk, der blandt andet tager ham forbi Danmark for første gang til marts.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af