Schoolboy Q protestopfører YG’s ‘Fuck Donald Trump’ under tourstop i Australien – se video

Schoolboy Q protestopfører YG’s ‘Fuck Donald Trump’ under tourstop i Australien – se video
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

En reaktionær mediestorm er fulgt i hælene på Donald Trumps sejr i den netop overståede præsidentkampagne i USA. Både musikere (heriblandt Lady Gaga, Vic Mensa og Miley Cyrus) og Hollywood-stjerner har i chok kommenteret på Trumps kandidatur og overraskende sejr.

Nu slutter Schoolboy Q sig ligeledes til kritikken af den skandaleombruste byggematador. Dette skete i forbindelse med vestkystrapperens aktuelle ’Blank Face’-turné, der tog ham forbi Melbourne.

I en Instagram-video optaget fra koncertpodiet ser man en oprevet og misfornøjet Q, der foran publikum sætter spørgsmålstegn ved stemmeoptællingen og hjemlandets fremtid, inden han nådesløst kaster sig hovedkulds ud i en opvisning af YG’s sønderlemmende ’FDT (Fuck Donald Trump)’.

Er man lige så forfærdet over Trumps sejr som Schoolboy Q, kan man som minimum trøste sig med, at hans tour tager ham forbi Danmark allerede denne måned.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af