»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Se Kid Cudis psykedeliske musikvideo til ‘Surfin” – Jaden Smith og ASAP Rocky gæster

Det kan ikke have gået manges næse forbi, at Kid Cudi i skrivende stund befinder sig i en gravalvorlig tilværelse. I starten af september udbasunerede han med hudløs ærlighed over Facebook, at han lod sig gå på afvænning som følge af svær depression og selvmordstanker – noget som han i øvrigt blev skamrost for.

Kort forinden nåede han dog at dele den Pharrell-producerede ’Surfin’’, der livsleden til trods emmer af positive vibes og højtravende opstemthed. Sangen figurerer som afsluttende track på Cudis udskudte album ’Passion, Pain & Demon Slayin’ (der skulle have landet 30. september) og har nu fået sin egen musikvideo.

Nok verserer der en udviklende og kødfuld beef mellem Cudi og Drake (og muligvis Kanye?) for tiden, som Cudi startede med en kritiserende Twitter-storm, men der spores ikke antydningen af hverken konflikt eller dårlige vibes i den nye billedside.

Til gengæld er der psykedeliske farver, hæmningsløs dans, røgmaskinedis og følgeskab af blandt andre ASAP Rocky og Jaden Smith.

Hvis Cudi fortsætter de positive tanker, får vi forhåbentlig ham – og det lovede album – at se igen meget snart.