The xx annoncerer nyt album ‘I See You’ – hør førstesinglen ‘On Hold’

Efter The xx for en måned siden bekræftede, at de arbejdede på et kommende tredje album og dermed efterfølgeren til ’Coexist’ fra 2012, opstod der tidligere denne uge rygter om selvsamme projekts navn og trackliste takket være en opmærksom Reddit-detektiv.

Nu har den engelske trio selv bekræftet spekulationerne med en officiel annoncering af albummet, der rigtignok er navngivet ’I See You’, som rygterne altså lød på. Med afsløringen følger også førstesinglen ’On Hold’, der var listet blandt pladens 12 formodede sange i det omtalte Reddit-opslag – men albummet består kun af ti numre. De er til gengæld ude den 13. januar.

‘On Hold’, der sampler Hall and Oates’ ‘I Can’t Go For That (No Can Do)’, varsler en bemærkelsesværdigt ny musikalsk retning for London-trioen, der ellers har været kendt for sine indelukkede popsange.

’I See You’ er indspillet i vidt forskellige dele af verden – både New York, Texas, Reykjavik, Los Angeles og London – og er dermed karakteriseret ved en langt mere udadskuende og afsøgende proces, end det var tilfældet med gruppens to tidligere album.

Tiden må vise hvad dette præcis får af betydning for resten af albummets materiale. Sikkert er det dog, at Romy Madley Croft, Oliver Sim og Jamie Smith (Jamie xx) nok fortæller nærmere om det nye udspil under deres besøg hos BBC-radioværten Annie Mac i aften.

The xx ‘I See You’
1. ‘Dangerous’
2. ‘Say Something Loving’
3. ‘Lips’
4. ‘A Violent Noise’
5. ‘Performance’
6. ‘Replica’
7. ‘Brave For You’
8. ‘On Hold’
9. ‘I Dare You’
10. ‘Test Me’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af