Videopremiere: Mont Jake rammer København og Tokyo til den nye single ‘Daydreaming’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det foregik egentlig under semi-hemmelige omstændigheder, da det nye danske projekt Mont Jake i april kastede debutsinglen ‘Shadow’ af sig med Wu-Tang Clans Masta Killa som gæsterapper.

Men mellem linjerne stod det skrevet, at det var Jacob Hammershøj – forsanger i hedengangne Mont Oliver – der står bag projektet, hvilket også blev bekræftet af manden selv for to måneder siden i forbindelse med singlen ’Pearly Cloud’.

Nu bringer vi en videopremiere på Mont Jakes nyeste skud på stammen, ’Daydreaming’, som samtidig er hans første udspil siden udgivelsen af ep’en ’Shadow’ tidligere på året.

Ligesom hans foregående singler fusionerer ’Daydreaming’ forskellige stilarter til et fremragende genrekryds, denne gang bestående af hiphop, soul og pop. Som altid er det Hammershøjs stemme, der excellerer i sin karakteristisk himmelravende facon, mens den næsten dokumentariske billedside tager os gennem både København, Brixton (hvor Hammershøj nu har hjemme) og Tokyo i følgeskab med medvirkende, han selv har udvalgt gennem Instagram.

’Daydreaming’ stammer efter alt at dømme fra Mont Jakes næste udgivelse, der skal lande i 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af