Ab-Soul afslører snarligt album med ny single – hør ’Threatening Nature’

Ab-Soul afslører snarligt album med ny single – hør ’Threatening Nature’
Foto: James W. Lemke/Getty Images

Denne december ser ironisk nok ud til at være antitesen på flere rapperes vinterhi. Sidste uge afslørede J. Cole således, at han på fredag vender tilbage med et nyt album efter to års studieretræte, og nu gør Ab-Soul ham kunsten efter.

TDE-rapperen har nemlig løftet sløret for sit kommende album ’DWTW’ – en endnu ukendt forkortelse – der lander allerede den 9. december som efterfølger til hans ‘These Days…’ fra 2014.

Med annonceringen følger et sort-hvidt albumcover og det stærkt idiosynkratiske track ’Threatening Nature’, der er det snarlige projekts tredje single i rækken efter ’Huey Knew’ og ’Braille’.

Den pludselige udgivelsesdato ser umiddelbart ud til at komme ud af det blå, men faktisk var ’DWTW’ oprindeligt lovet til at udkomme tidligere på året. Dog blev det ifølge Anthony Tiffith, TDE-selskabets boss, forsinket grundet mixing-problemer.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

ab-soul

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af