DC-rapperen Danni udgiver varmblodet debutsingle – se musikvideoen til ‘Afdeling A’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

DC-rapperne Danni og Carmon har i år holdt sig beskæftiget både som makkerpar og under solovinger. Senest leverede de begge gæstevers på Ung Cezars ’Midt om natten’, mens Carmon kort forinden smed solosangene ’Stadig original’ og ’Numero Uno’.

Nu følger kumpanen Danni, der altså er artisten bag D’et i duoens kunstnernavn, trop med sin første officielle soloudgivelse. Singlen hedder ’Afdeling A’, kort for Avedøre, og følger i samme afropop-inspirerede spor, som vi tidligere har hørt fra navne som Gilli, Sleiman og Carmon.

»Sangen handler først og fremmest om den by, jeg er vokset op i. A står for Avedøre, og Avedøre er min afdeling. Der er mange, der har spurgt til, hvor jeg er fra, så det håber jeg, jeg har understreget nu! DC vil altid være DC, men som artist er det også vigtigt at danne sig sin egen vej. I 2017 kommer I til at høre fra os både samlet og hver for sig«, forklarer Danni til Red Bull.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af