Jeremih forvist fra fællesturné med PartyNextDoor

Jeremih forvist fra fællesturné med PartyNextDoor
Jeremih.
Foto: Isaac Brekken/Getty Images

Det kan være svært at navigere rundt i musikmiljøets forunderlige verden af talentmasse og stort anlagte egoer. Bare spørg Jeremih, hvis temperament nu ser ud til at koste ham dyrt.

Chicago-crooneren, der har knust flere pigehjerter end han har lavet sange, har nemlig for nyligt fået sparket af koncertudbyderen Live Nation over stridigheder på den nordamerikanske fællesturné Summer’s Over med r’n’b-(eks)kollegaen PartyNextDoor.

Egentlig var Summer’s Over-touren tiltænkt 19 datoer med begge r’n’b-musikere på plakaten, men i løbet af weekenden opstod der i den grad problemer bag nedrullede gardiner – problemer så store, at de fik Jeremih til at afreagere på scenen i Dallas ved blandt andet at kalde PartyNextDoor og hans følge for »bitch ass niggas«.

Rygterne går på, at Jeremih angiveligt har været utilfreds med ikke at være fælles headliner på turnéen, hvis plakat har den canadiske OVO-sanger listet som øverste navn.

»Vi har besluttet os for, at Summer’s Over-turnéen har bedst af at fortsætte uden Jeremih med øjeblikkelig virkning. Efter flere hændelser står vi ikke tilbage med noget valg«, lyder den officielle pressemeddelelse blandt andet fra Live Nation, turnéens arrangør, som følge af Jeremihs mærkværdigt uprofessionelle sceneudbrud.

I øvrigt beskyldes Jeremih for at have sendt en dublant på podiet under et tidligere tourstop i Houston, mens han natten inden i hjembyen Chicago blot fremførte tre numre for derefter at forlade scenen i protest.

Annonce