Kendrick Lamar hylder Barack Obama: »Hele verden, ikke bare hiphop skylder ham«

Kendrick Lamar hylder Barack Obama: »Hele verden, ikke bare hiphop skylder ham«
Foto: Gustavo Caballero/Getty Images

Kendrick Lamar har intet andet end ros til overs for den afgående præsident Barack Obama, som han mener har haft en enorm indflydelse på at give socialt bevidste rappere en stemme. Det siger han i et interview med XXL Mag.

»Jeg mener hele verden, ikke bare hiphop skylder ham. Vi må give ham respekt for alene at have lukket os ind i bygningen (Det Hvide Hus, red.) Vi vil formodentlig aldrig komme ind i det hus igen. Tænk sådan på det. Rick Ross, Cole, Nicki Minaj, han ville virkelige have, at vi skulle komme og opleve det,« sagde Kendrick Lamar blandt andet.

Han refererer til et møde for markante musikalske personligheder i det såkaldte My Brother’s Keeper Initiative, der arbejder for positive udviklingsspor for farvede teenagere. K-Dot har besøgt Obama adskillige gange siden januar og har blandt andet optrådt til datteren Malias fødselsdag.

Lamar fortsætter i øvrigt interviewet med at fremhæve Obamas ydmyge fremtoning og at han håber, han selv vil kunne leve op til det, når han bliver ældre.

Læs også: Update fra Kendrick Lamar: Om Obamas jumpshots, nye projekter og årets bedste TDE-skud

Annonce