Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Premiere: Hør Cancers smukke ‘Esca’

Premiere: Hør Cancers smukke ‘Esca’
Kristian Finne Kristensen og Nikolaj Vonsild.
Foto: Simon Birk

Det er ikke fordi udgivelseskalenderen for 2017 bugner lige i øjeblikket, men én ting, der i hvert fald er at se frem til er Cancers andet album ‘Totem’, der udkommer den 27. januar.

Der er allerede blevet taget godt imod de to første singler – ‘Die One More Time’ og ‘Tears’ – og den nye ‘Esca’ er endnu et eksempel på Kristian Finne Kristensens fintfølende behandling af guitarens strenge og Nikolaj Vonsilds sitrende stemmebånd.

Duo fortæller:
»Outroen med trommerne i fokus er et billede på, hvor åbne formerne var, da vi optog. Her står vi svedende i en cirkel og afventer, hvor trommeslageren vil tage slutningen hen. Nummeret skulle egentlig skulle have haft sin konklusion ved den netop overståede rundgang, men båndet kører, og han forbliver i momentet og afslutter i blinde«.

Du kan læse stort interview med Nikolaj Vonsild i det nye Soundvenue, der er ude nu.