Video: Ariana Grande og Stevie Wonder prædiker ‘Faith’ – fra den nye animationsfilm ‘Syng’

I morgen er der premiere på den nye animationsfilm ‘Syng’, hvor en række dyr (spillet af meget kendte skuespillere) fremviser deres musikalske talenter. Ariana Grande og Stevie Wonder har bidraget til soundtracket med nummeret ‘Faith’, der nu har fået en frisk musikvideo.

Dyrene fra filmen medvirker selvfølgelig, men ellers er det en stille og rolig affære: Grande tuller gennem byen, inden hun sætter sig til rette bag klaveret sammen med Wonder, så de sammen kan frasere slutningen hjem til den helt store guldmedalje.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement