Arcade Fire lokker med ny koncertfilm – varm op til Orange Scene med klip fra magnetisk live-performance

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Arcade Fire har ry for at levere et sprudlende liveshow, og derfor var vi da også temmeligt begejstrede, da Roskilde Festival offentliggjorde dem som hovednavn til sommer.

Nu kan du blive mindet om, hvad der er i vente, for det canadiske band har valgt at forevige og udgive optagelser af deres magiske koncertevner på DVD/Blu-ray.

Filmen med titlen ‘The Reflektor Tapes/Live at Earls Court’ kommer til at være en sammensætning af bandets første film ‘The Reflektor Tapes’, koncertoptagelser, interviews, et bagom-scenen-indblik i skabelsen af ‘Reflektor’-albummet og ikke mindst en koncertfilm, der dokumenterer deres optræden på London Earls Court i sommeren 2014.

Filmen udkommer på fredag den 27. januar, men som opvarmning hertil har Arcade Fire frigivet tre klip af deres liveoptrædener, så vi allerede nu kan smage lidt på sagerne: De tæller fremførelsen af numrene ‘Reflektor’, ‘Rebellion (Lies)’ og ‘The Suburbs’ fra de tre forskellige album ‘Reflektor’ (2013), ‘Funeral’ (2005) og ‘The Suburbs’ (2010).

De flotte optagelser fremhæver for alvor Arcade Fires energifyldte og visuelt indtagende koncertevner, og deres optræden på Roskilde bliver den første på Dyrskuepladsen i ti år.

For nyligt udkom de med den soulfyldte single ‘I Give You Power’ med Mavis Staples, og et femte (eftersigende disco-inspireret) album burde være på trapperne.

Du kan se ‘Reflektor’ øverst, ‘The Suburbs’ nederst og ‘Rebellion (Lies)’ hos Consequence of Sound HER.

Læs også: Arcade Fire er tilbage med dommedags-soul på ‘I Give You Power’ – deres første single i fire år

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af